Teambuilding, polterabends og andre events
Segway
- Århus -

5 stjerner på teambuilding.dk

Segway i Århus

Leder du efter en speciel og sjov aktivitet? Det kan for eksempel være til en polterabend, en firmatur eller noget helt tredje. Så skal du overveje at booke et segway event i Århus. Det er en meget speciel aktivitet, som langt de færreste faktisk har prøvet. Det er dog også en meget sjov aktivitet. Lær meget mere om mulighederne for segway i Aarhus her på siden.

Hvad er segway?

Det er faktisk en transportform ligesom eksempelvis en cykel. Du har garanteret allerede set en segway. De er nemlig utrolig populære blandt turister i langt de fleste europæiske storbyer.

Det kan være et elektrisk løbehjul. Det er dem, som man også kan finde i de store danske byer. Det er meget smart, hvis man skal fra A-B, men måske ikke har en cykel.

En segway kan dog også være designet på en lidt anden måde. Det ligner stadig lidt et elektrisk løbehjul, men er altså kortere. De to hjul sidder nemlig foran ved siden af hinanden. Hjulene er meget større end løbehjuls hjul. Mellem de to hjul er en lille platform, som man skal stå på. I midten går der en stang op, som former styret. Det er med den, at man kan holde balancen samt styre.

Det er faktisk ret sjovt at køre på segway i Århus. Det er nemlig svære end det lige ser ud til at være. Af den grund tilbyder vi arrangementer, hvor det handler om at konkurrere på en segway i Århus. Det er sjovt og unikt!

Det laver I til et segway arrangement i Århus

Et segway arrangement hos os tager mellem 1-2 timer. Vi kommer ud til jer. Det betyder, at I ikke behøver arrangere noget selv. Vi kommer lidt før, at arrangementet starter. Det er, fordi vi skal have tid til at sætte alle tingene op. Det kan nemlig godt tage lidt tid.

Til et event med segway i Århus findes der rigtig mange discipliner. Det kan godt være, at I ikke har tid til at prøve alle sammen. Det kan også godt være hårdt at køre på segways i Aarhus. I vil derfor sandsynligvis have nogle discipliner til gode.

En helt simpel disciplin er et race. Her gælder det om at køre hurtigt og være den første til at komme over målstregen. Det lyder måske let, men det er det faktisk ikke nødvendigvis. Først og fremmest skal I nemlig kunne holde balancen – og det er altså ikke let. I vil nemlig miste balancen, hvis I læner jer lidt for meget den ene vej. Desuden er banen ikke nødvendigvis en lang linje. Der kan sagtens være sving, som tvinger jer til at sætte farten lidt ned.

Vi har også mulighed for at sætte en forhindringsbane op. Så bliver det kun endnu svære. Her kan I konkurrere, om hvem der kommer igennem banen uden at falde en eneste gang.

Den perfekte aktivitet til polterabender m.m.

Har du ikke lyst til at planlægge en traditionel polterabend med stripper og så videre? Så er segway i Århus den perfekte polterabend aktivitet. Den er sjov, og I vil lynhurtigt falde i snak med hinanden. Det er også muligt at lave hold, så I skal samarbejde.

Holdene gør det også til en fantastisk teambuilding aktivitet. Teambuilding handler på mange måder om at forbedre ens samarbejde. Det kan for eksempel være ved at uddelegere opgaver, ikke blive for irriteret på ens kollegaer samt kunne holde hovedet koldt under stressfulde omstændigheder. Efter at dig og dine kollegaer har klaret jer igennem segway i Århus, vil I hurtigt kunne mærke, hvordan I er blevet et meget bedre team. I vil kunne arbejde meget mere effektivt og samarbejde på tværs af forskellige discipliner. Det vil uden tvivl kunne ses, mærkes og høres på arbejdspladsen.

Segway i Århus er dog også en perfekt aktivitet til en flok venner, som vil opleve noget sammen. Det kan også bruges til eksempelvis et fødselsdagsarrangement eller lignende.

Det skal du huske på når du bruger en segway i Århus

En segway i Århus er ikke som sådan farlig, men derfor kan I altså godt falde og komme til skade. Derfor er det vigtigt, at der er helt styr på sikkerheden. Det har vi heldigvis. I skal ikke tænke på, om det er sikkert eller noget. Vi sørger for alt det sikkerhedsmæssige og praktiske. Det betyder, at I bare kan slappe af og nyde aktiviteten.

Når I kører på segway i Århus, skal I huske på, at det handler om at holde balancen. Det betyder ikke, at I skal stå på den stiv som et bræt. Tværtimod. I skal være opmærksomme på, hvordan en segway i Århus kører og tilpasse jeres holdning efter det.

Derudover skal I naturligvis huske på at passe på de andre deltagere. I må altså naturligvis ikke køre ind i dem med vilje eller skubbe til dem. Helt basalt så skal I huske på at være opmærksomme på jer selv og jeres omgivelser.

Indhent tilbud idag

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Teambuilding.dk ApS - www.segworld.dk - TLF: 71 99 26 06 - [email protected] - CVR: 34700540