Teambuilding, polterabends og andre events
Segway
- Odense -

5 stjerner på teambuilding.dk

Segway i Odense

Det er super sjovt at køre på en segway i Odense. Sjovt men også udfordrende. Når I booker segway i Odense til et event, vil I helt sikkert blive udfordret på mange måder. Se for eksempel hvem der kan køre hurtigst eller konkurrer, om hvem der falder færreste gange i løbet af en forhindringsbane. Mulighederne er mange, og vi kommer gerne ud til jer med alt udstyret. Læs mere om et segway arrangement i Odense her på siden.

Hvad er en segway?

En segway i Odense er et slags løbehjul. I står på en relativt lille plade, og på hver side af pladen er der to store hjul. I midten af pladen er der et højt styr.

Segways er faktisk en rigtig populær transport type i mange store byer rundt omkring i verden. I Budapest er det for eksempel muligt at leje dem fra et turistbureau. Det er en let og sjov måde at se en by på uden at skulle gå rundt i hedende varme i flere timer.

Det er dog ikke det, som vi tilbyder. Vi tilbyder i stedet, at I kan konkurrere indbyrdes med segway i Odense. Vi har nemlig fundet på et væld af forskellige discipliner.

Sådan en maskine kan faktisk køre ret stærkt. Det er delvist derfor, at det er så sjovt at køre på segways i Odense. Derudover er det faktisk ikke helt let. I skal nemlig lige vænne jer til at holde balancen først. Det er nemlig jeres kropsvægt, som afgør, om I kommer til at falde eller ej. Det plejer at være meget sjovt at se de andre deltagere kæmpe med at holde balancen.

Sådan foregår segway i Odense

Vi tilbyder udlejning af segways til mange forskellige arrangementer. Vi er rigtig fleksible, da det er os, som kører ud til jer. Det betyder, at I gerne skal afholde eventet et sted, hvor der rent faktisk er plads til at køre på dem. Hvis stedet ikke er særlig stort, skal vi nok finde ud af det alligevel.

Vi kommer ud og sætter alting op. I skal altså ikke selv gøre noget. Derefter kommer vi til at blive under hele aktiviteten. Det er nemlig os, som er med til at bestemme disciplinerne. Vi har stor erfaring indenfor segway konkurrencer og ved lige præcis, hvad der er fedt, og hvad der ikke er så fedt.

Det er altid meget populært at ræse mode hinanden. Et race er sjovt og vil få adrenalinen til at pumpe. Det vil sandsynligvis også få gang i jeres konkurrence-gen.

Vi tilbyder også forhindringsbaner. De er altid utrolig populære blandt deltagerne. De er nemlig langt mere udfordrende end bare et race. Her skal I undgå at ramme ting samtidig med, at I kommer hurtigt igennem banen. I stedet for fart kan I vælge at fokusere på balance. I kan også kombinere de to ting: den, som kommer først i mål og falder af færrest gange, vinder.

Segway i Odense er perfekt til firmaarrangementer, polterabender m.m.

Segway i Odense er til jer, som gerne vil have det sjovt på en utraditionel måde. Det kan for eksempel være, at I skal på firmatur eller afholde teambuilding. Her vil være god mulighed for at dele jer op i hold og konkurrere på den måde. Det betyder, at I skal kunne samarbejde og holde hoved koldt, når det begynder at blive stressfuldt. Sådanne teambuilding aktiviteter plejer faktisk at være rigtig effektive.

Segway i Odense passer også perfekt til polterabender. Her gælder det nemlig også om at arbejde sammen og have det sjovt. Det er altid lettere at lære nye personer at kende, hvis man samtidig har det sjovt.

Segway i Odense kan dog bruges til mange andre begivenheder også. Det er helt op til jer, og det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser.

Alt det praktiske

Et event med segway i Odense tager cirka 1-2 timer. Det afhænger af, hvor mange personer I er, og hvor mange discipliner I gerne vil igennem. Opsætning ikke med i tiden. Det betyder, at vi kommer lidt før, at eventet rent faktisk starter. Det kan nemlig godt tage os lidt tid at sætte forhindringsbaner og så videre op. Opsætningen er dog naturligvis inkluderet i prisen.

Vi udbyder segway i Odense hele året rundt. Lokationen skal ikke kunne noget specielt, og vi kommer også gerne ud en sen aften.

Prisen på segway i Odense varierer. Det kommer an på, hvor mange deltagere der er, samt hvor langt vi skal køre. Vi tager som minimum 2.500 kroner eksklusive moms for et segway event i Odense.

Kontakt os via kontaktformularen, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til lige netop jeres event. Kontakt os også gerne, hvis I har nogle spørgsmål. Vi svarer altid med et smil.

Indhent tilbud idag

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Teambuilding.dk ApS - www.segworld.dk - TLF: 71 99 26 06 - [email protected] - CVR: 34700540